Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
6 Sztuk
pomidor
2 Sztuki
papryka czerwona
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
czosnek
1 Łyżka
ocet winny
2 Łyżki
oliwa
4 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Z pomidorów wycinamy szypułki, z papryki gniazda nasienne, ogórka obieramy i kroimy wszystkie warzywa w kostkę. Czosnek siekamy i wszystko miksujemy.
  2. Dodajemy oliwę, ocet, sól, pieprz i natkę. Mieszamy.
  3. Wkładamy Gazpacho do lodówki na 3 godziny.

Opis

Hiszpańska zupa na zimno. Idealna na upały.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!