Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pragniesz odwiedzić z nami słoneczną Andaluzję? Sprawdź zatem nasz przepis na hiszpańską zupę na zimno - gazpacho. Głównymi jej składnikami są: pomidory, papryka, ogórki oraz czosnek. Idealna propozycja na upały.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
6 | Sztuk | ||
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
4 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |