0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz czarny
1 Szklanka
bułka tarta
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
kostka rosołowa
6 Łyżek
koncentrat pomidorowy 30%
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
0.5 Kilograma
mięso mielone
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso mielone doprawiamy solą i pieprzem. Następnie dodajemy jajko, bułkę tartą i formujemy gałki. Gałki gotujemy w wodzie.
  2. Do wody dodajemy koncentrat, kostkę rosołową i łyżkę mąki wymieszaną w 1/3 szklanki wody, zagotowujemy.

Opis

Zawsze gotuję moim dzieciakom. Bardzo je lubią.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!