0

Składniki

1 Sztuka
Galaretka pomarańczowa
1 Sztuka
Galaretka wiśniowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
2 Sztuki
Mandarynki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki przygotować według przepisów na opakowaniu.Do pucharków dać obrane w ćwiartki mandarynki i zalać jedną tężejącą galaretką. Jak zastygnie to zalać następną i tak postąpić z ostatnią galaretką.Przetrzymywać w chłodnym miejscu.

Opis

pyszny deser dla wszystkich: tych dużych i tych małych

Podobne przepisy

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Sernik kiwi bez pieczenia

Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Torcik omletowy

Średni Do 40 min
Torcik omletowy

Babka cytrynowa

Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!