0

Składniki

1 Sztuka
Galaretka pomarańczowa
1 Sztuka
Galaretka wiśniowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
2 Sztuki
Mandarynki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki przygotować według przepisów na opakowaniu.Do pucharków dać obrane w ćwiartki mandarynki i zalać jedną tężejącą galaretką. Jak zastygnie to zalać następną i tak postąpić z ostatnią galaretką.Przetrzymywać w chłodnym miejscu.

Opis

pyszny deser dla wszystkich: tych dużych i tych małych

Podobne przepisy

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Sernik kiwi bez pieczenia

Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Babka cytrynowa

Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Batoniki z Mlekołaków

Łatwy Do 3 godz
Batoniki z Mlekołaków

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!