0

Składniki

1 Sztuka
Galaretka pomarańczowa
1 Sztuka
Galaretka wiśniowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
2 Sztuki
Mandarynki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki przygotować według przepisów na opakowaniu.Do pucharków dać obrane w ćwiartki mandarynki i zalać jedną tężejącą galaretką. Jak zastygnie to zalać następną i tak postąpić z ostatnią galaretką.Przetrzymywać w chłodnym miejscu.

Opis

pyszny deser dla wszystkich: tych dużych i tych małych

Podobne przepisy

Piernikowe mini-tarty z mascarpone, białą czekoladą i manda...

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Piernikowe mini-tarty z mascarpone, białą czekoladą i mandarynką

Torcik omletowy

Przepis
Średni Do 40 min
Torcik omletowy

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Tort makowy z pomarańczą

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Tort makowy z pomarańczą

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Babka Kolorowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Babka Kolorowa

Babka piaskowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babka piaskowa

Biszkopt z kremem orzechowym

Przepis
Średni Do 3 godz
Biszkopt z kremem orzechowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!