0

Składniki

100 Mililitrów
Wino czerwone
1 Łyżeczka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
Cukier żelujący
50 Dekagramów
maliny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Maliny oczyścić i wsypać do rondelka.
  2. Wlać 3,5 szklanki wody i gotować ok. 5 minut.
  3. wsypać cukier, cukier waniliowy, wino i gotować 3 minuty.
  4. Słoiki napełniać galaretką.

Opis

pyszna galaretka którą można zimę wykorzystać do deserów

Podobne przepisy

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Sernik

Łatwy Do 3 godz
Sernik

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Kutia

Średni Ponad 3 godz
Kutia

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!