0

Składniki

100 Mililitrów
Wino czerwone
1 Łyżeczka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
Cukier żelujący
50 Dekagramów
maliny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Maliny oczyścić i wsypać do rondelka.
  2. Wlać 3,5 szklanki wody i gotować ok. 5 minut.
  3. wsypać cukier, cukier waniliowy, wino i gotować 3 minuty.
  4. Słoiki napełniać galaretką.

Opis

pyszna galaretka którą można zimę wykorzystać do deserów

Podobne przepisy

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Sernik

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Sernik

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!