0

Składniki

100 Mililitrów
Wino czerwone
1 Łyżeczka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
Cukier żelujący
50 Dekagramów
maliny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Maliny oczyścić i wsypać do rondelka.
  2. Wlać 3,5 szklanki wody i gotować ok. 5 minut.
  3. wsypać cukier, cukier waniliowy, wino i gotować 3 minuty.
  4. Słoiki napełniać galaretką.

Opis

pyszna galaretka którą można zimę wykorzystać do deserów

Podobne przepisy

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min.

Sernik

Łatwy Do 3 godz.

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!