Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Moja teściowa przez 30 lat pracowała w resturacji, gotować nauczyłam się od niej. Niektóre przepisy modyfikuję . Galeretkę polecam na uroczystości rodzinne.
1 | Kilogram |
pierś kurczaka
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
50 | Gramów |
ŻELATYNA
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
groszek zielony konserwowy
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |