Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna, wszystkim znana, ale nieco zapomniana. a szkoda bo bardzo potrzebna do obudowy kości i stawów, szczególnie gdy bolą
0.5 | Kilograma |
Wieprzowina golonka ze skórą
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
Maggi
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
2 | Sztuki |
Nogi wieprzowe
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
0.5 | Sztuki |
por
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
Ziarenka ziela angielskiego
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1.5 | Sztuki |
ŻELATYNA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |