Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nóżki proszę gotować na bardzo słabym ogniu, do momentu aż mięso odejdzie od kości.
15 | Kilogramów |
Wieprzowina
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |