Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron fussili z jarmużem, szynką dojrzewającą prosciutto i orzechami włoskimi - śródziemnomorska uczta w Twoim domu! Żyjesz fit? Ten przepis skradnie Twoje serce i… żołądek! Smacznego! Buon appetito!
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Jarmuż
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
50 | Mililitrów |
Czerwone wino
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
20 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
30 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Plastry |
prosciutto
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |