Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Frytki z batatów to pyszna i zdrowsza alternatywa dla tradycyjnych frytek z ziemniaków. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do obiadu lub przekąska w towarzystwie ulubionego sosu. Bataty pieczone w piekarniku są chrupiące na zewnątrz, a jednocześnie miękkie i kremowe w środku. Ich naturalna słodycz doskonale komponuje się rozmarynem, a nawet cynamonem lub kuminem. Smacznego!
2 | Sztuki |
Bataty słodkie ziemniaki
|
|
5 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszony rozmaryn
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |