0

Składniki

1 Kilogram
ziemniaki
1 Łyżeczka
czosnek
1 Litr
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki obieramy,kroimy w paski tak jak na frytki.
  2. Oliwę rozgrzewamy w frytkownicy.
  3. Ziemniaki wrzucamy do frytkownicy na 5 minut.
  4. Wyciągamy frytki z frytkownicy i posypujemy czosnkiem.

Opis

Robię je czasami jak mam więcej czasu.

Podobne przepisy

Pyzy z mięsem babci Helenki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pyzy z mięsem babci Helenki

Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Kokardki z pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Uszka z brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Uszka z brokułami

Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Zapiekanka z makaronem i brokułami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zapiekanka z makaronem i brokułami

Kokardki z białą fasolą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Kokardki z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!