0

Składniki

1 Kilogram
ziemniaki
1 Łyżeczka
czosnek
1 Litr
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki obieramy,kroimy w paski tak jak na frytki.
  2. Oliwę rozgrzewamy w frytkownicy.
  3. Ziemniaki wrzucamy do frytkownicy na 5 minut.
  4. Wyciągamy frytki z frytkownicy i posypujemy czosnkiem.

Opis

Robię je czasami jak mam więcej czasu.

Podobne przepisy

Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Łatwy Do 1 godz
Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Kokardki z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kokardki z kurczakiem

Kokardki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Kuskus z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 3 godz
Kuskus z grillowanymi warzywami

Łazanki z cukinią

Łatwy Do 40 min
Łazanki z cukinią

Penne z grzybami

Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Penne z papryką i oliwkami

Łatwy Do 40 min
Penne z papryką i oliwkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!