Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Francuskie ciasteczka nadzieniem z budyniu i powideł śliwkowych są w sam raz do kawy. Dodatki do ciasta można dowolnie zmieniać, np. na maliny lub twarożek.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Opakowanie |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
białko jaja kurzego
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |