Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj fondant, czyli aksamitną i puszystą masę cukrową o wyjątkowym smaku! Wypiek spopularyzowany w latach 90-tych w Nowym Jorku już dziś może pojawić się na Twoim stole. Sprawdź nasz przepis na czekoladową odmianę fondanta!
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
35 | Gramów | ||
![]() |
|||
60 | Gramów |
ciemna czekolada
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
ŻÓŁTKA
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
60 | Gramów |
cukier
|
|
Do smarowania foremek |
|||
20 | Gramów |
Masła
|
|
20 | Gramów |
cukier
|
|
Dekoracja |
|||
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Gałka lodów waniliowych
|
|
1 | Pęczek |
mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |