Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Flaki z grzybów leśnych to idealny zamiennik flaków wołowych. Wykorzystaj grzyby i stwórz nieoczywiste, smaczne, bezmięsne danie idealne na jesienne obiady.
10 | Sztuk |
Gąska żółta
|
|
10 | Sztuk |
Kania
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
kostka rosołowa
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
imbir
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Szczypty |
majeranek
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
2 | Łyżki |
Mąka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |