Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne flaczki, wyjątkowo proste w przygotowaniu. Choć ich zrobienie zajmuje trochę czasu, warto go poświęcić, bo są aromatyczne i smaczne.
1 | Kilogram |
Flaki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Szczypty |
majeranek
|
|
1 | Sztuka |
Przyprawa do flaków
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
kostka rosołowa
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |