Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aby przygotować flaki potrzeba dużo czasu, ale warto go poświęcić.
1.5 | Kilograma |
Flaki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka ostra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Dekagramy |
Masło roślinne
|
|
2 | Dekagramy |
mąka pszenna tortowa
|
|
50 | Dekagramów |
Kości wieprzowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |