Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne grzybowe flaki z kurczakiem to świetny pomysł na wykorzystanie znalezionych opieniek. Flaczki są smacznym, jesiennym, aromatycznym daniem.
1 | Kilogram |
Opieńki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Ostra papryka w proszku
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
8 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
Przyprawa do flaków
|
|
2 | Dekagramy |
Udka kurze ze skórą
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |