0

Składniki

1 Szczypta
majeranek
1 Szczypta
pieprz
600 Gramów
Flaki
3 Sztuki
kostka rosołowa
3 Łyżki
przecier pomidorowy
3 Łyżki
przyprawa maggi
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rosół przygotować wg przepisu na opakowaniu.Dodać, flaki ugotowane już i pokrojone i przecier pomidorowy. Doprawić pieprzem i majerankiem. Gotować 15 minut na małym ogniu. Na koniec dodać magi do smaku

Opis

Uwielbiam flaczki.

Podobne przepisy

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min.

Kaczka z jabłkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Penne z grzybami

Średni Do 40 min.

Polędwiczki w cieście francuskim

Łatwy Do 3 godz.

Spaghetti z sosem pomidorowym

Łatwy Do 40 min.

Świdry z rybą

Łatwy Do 40 min.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!