0

Składniki

1 Szczypta
majeranek
1 Szczypta
pieprz
600 Gramów
Flaki
3 Sztuki
kostka rosołowa
3 Łyżki
przecier pomidorowy
3 Łyżki
przyprawa maggi
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rosół przygotować wg przepisu na opakowaniu.Dodać, flaki ugotowane już i pokrojone i przecier pomidorowy. Doprawić pieprzem i majerankiem. Gotować 15 minut na małym ogniu. Na koniec dodać magi do smaku

Opis

Uwielbiam flaczki.

Podobne przepisy

Camembert w cieście naleśnikowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Kaczka z jabłkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Kaczka z jabłkami

Penne z grzybami

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Polędwiczki w cieście francuskim

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki w cieście francuskim

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Świdry z rybą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świdry z rybą

Bigos z grzybami

Przepis
Średni Do 15 min
Bigos z grzybami

Domowa fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowa fasolka po bretońsku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!