Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealny przepis dla osób, które nie lubią mięsnych flaków lub są wegetarianami - flaczki z boczniaków.
500 | Gramów |
Boczniaki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
seler
|
|
3 | Kostki |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |