Flaczki drobiowe
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Flaczki drobiowe](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974355250.jpeg&w=3840&q=75)
Flaczki drobiowe z dodatkiem flaków wołowych.
0
0 / 0
Flaczki drobiowe z dodatkiem flaków wołowych.
10
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. marchew
1 szt. korzeń pietruszki
1 szt. seler
1 szt. cebula
2 szt. ząbek czosnku
1 szt. przyprawa do flaków
1 łyżka oliwa
25 dag. mięso drobiowe
25 dag. flaki
Przygotowanie
1
Mięso pokrojone w paski lekko zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać posiekany czosnek, posolić, skropić wodą.
2
Warzywa pokroić, dodać do mięsa.
3
W miarę potrzeby w czasie duszenia podlewać wrzącą wodą.
4
Przyprawić do smaku przyprawami.