Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Flaczki z mięsa kurczaka też są super, podobnie jak wołowe.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Papryka ostra w proszku
|
|
1 | Sztuka |
Kurczak
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
0.5 | Sztuki |
por
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
seler naciowy
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa do flaków
|
|
4 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |