Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Grill to świetna okazja do przygotowania posiłków, również w wersji fit! Dziś dowiesz się, jak przyrządzić pyszne i szybkie szaszłyki zdrowo nadziane ketchupem – w wersji mięsnej lub wegetariańskiej. Obie są przepyszne i pozbawione zbędnego tłuszczu. Odważ się! Waga spada! ;-)
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
2 | Sztuki | ||
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
30 | Dekagramów |
filet z kurczaka
|
|
3 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
3 | Sztuki |
Ząbki czosnku
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
Ostra papryka w proszku
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |