Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto zimowa, wegańska wersja klasycznej czekolady do picia. Dodatek masła orzechowego dodaje jej orzechowego smaku i wyjątkowej gęstości. W ten sposób przygotowana czekolada jest nie tylko bardzo pożywna ale zarazem smakowita i lekka.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
4 | Łyżki |
Masło orzechowe
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
150 | Mililitrów |
śmietanka kokosowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |