Filety na grzance
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Filety na grzance](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F5568-1702057858753.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszne na ciepło
0
0 / 0
Pyszne na ciepło
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 sól
1 łyżecz. cytryna
1 szt. pstrąg strumieniowy świeży
1 szt. bułka
2 łyżka masło
Przygotowanie
1
Bułeczkę smażymy na masełku . Filety z pstrąga solimy i smażymy na maśle ,kropimy cytryną i układamy na toscie .