Filety na grzance

m7
Filety na grzance

0

0 / 0

Pyszne na ciepło

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 sól

1 łyżecz. cytryna

1 szt. pstrąg strumieniowy świeży

1 szt. bułka

2 łyżka masło

Przygotowanie


1

Bułeczkę smażymy na masełku . Filety z pstrąga solimy i smażymy na maśle ,kropimy cytryną i układamy na toscie .

Wartości odżywcze na porcję


Energia

242

kcal

Białka

24

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

11

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły