Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa dość pracochłonna, ale efekt końcowy zaskakuje estetyką. Nadaje się na uroczysty obiad, jak i na codzienne danie.
1 | Sztuka |
Pierś indycza bez skóry
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
Ogórki kiszone
|
|
1 | Sztuka |
Papryka konserwowa
|
|
7 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
keczup
|
|
20 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |