0

Składniki

0.5 Szklanki
majonez
0.5 Szklanki
musztarda
0.5 Szklanki
groszek zielony
12 Sztuk
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane jajka obieramy, a następnie kroimy wzdłuż. Wyciągamy żółtka i ucieramy dodając musztardę i majonez. Ucieramy do czasu aż powstanie jednolita i gładka masa. Gotową masę przekładamy do szprycy i napełniamy białka. Dekorujemy groszkiem zielonym. Smacznego !!

Opis

Faszerowane jajka z groszkiem dla miłośników szybkiej przystawki

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!