0

Składniki

0.5 Szklanki
majonez
0.5 Szklanki
musztarda
0.5 Szklanki
groszek zielony
12 Sztuk
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane jajka obieramy, a następnie kroimy wzdłuż. Wyciągamy żółtka i ucieramy dodając musztardę i majonez. Ucieramy do czasu aż powstanie jednolita i gładka masa. Gotową masę przekładamy do szprycy i napełniamy białka. Dekorujemy groszkiem zielonym. Smacznego !!

Opis

Faszerowane jajka z groszkiem dla miłośników szybkiej przystawki

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!