0

Składniki

0.5 Szklanki
majonez
0.5 Szklanki
musztarda
0.5 Szklanki
groszek zielony
12 Sztuk
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane jajka obieramy, a następnie kroimy wzdłuż. Wyciągamy żółtka i ucieramy dodając musztardę i majonez. Ucieramy do czasu aż powstanie jednolita i gładka masa. Gotową masę przekładamy do szprycy i napełniamy białka. Dekorujemy groszkiem zielonym. Smacznego !!

Opis

Faszerowane jajka z groszkiem dla miłośników szybkiej przystawki

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!