0

Składniki

0.5 Szklanki
majonez
0.5 Szklanki
musztarda
0.5 Szklanki
groszek zielony
12 Sztuk
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane jajka obieramy, a następnie kroimy wzdłuż. Wyciągamy żółtka i ucieramy dodając musztardę i majonez. Ucieramy do czasu aż powstanie jednolita i gładka masa. Gotową masę przekładamy do szprycy i napełniamy białka. Dekorujemy groszkiem zielonym. Smacznego !!

Opis

Faszerowane jajka z groszkiem dla miłośników szybkiej przystawki

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!