Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Koperty z ciasta francuskiego są znakomitą opcją na kolację. Nadziewane koperty szynką, serem i pieczarkami są pyszne.
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Chilli
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
400 | Gramów |
ciasto francuskie
|
|
4 | Sztuki |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
Ser tostowy
|
|
2 | Sztuki |
Szynka gotowana
|
|
1 | Sztuka | ||
10 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |