1

Składniki

1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
czosnek
1 Łyżeczka
pieprz ziołowy
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
ogórek
4 Sztuki
Bagietki francuskie
3 Łyżki
ketchup
30 Dekagramów
mięso mielone wieprzowo-wołowe
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso doprawiamy przyprawą,czosnkiem i pieprzem.Smazymy na patelni ,rozbijając łyżką na małe kulki mięso.Paprykę kroimy w kostkę , cebulę w pół księżyce.Dodajemy do mięsa, chwilkę razem smazymy.
  2. Dodajemy kukurydzę i fasolkę czerwoną.
  3. Bagietkę kroimy na pół ,wydrążamy środki a bułki zapiekamy chwilke w piekarniku-aby nabrały chrupkości.
  4. Do mięsa dodajemy ketchup,mieszamy i nakładamy do bagietki, razem a ogórkiem pokrojonym w plasterki.

Opis

Szybka propozycja na kolację ,mozecie dodawać co tylko chcecie i lubicie , w różnych proporcjach .

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!