1

Składniki

1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
czosnek
1 Łyżeczka
pieprz ziołowy
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
ogórek
4 Sztuki
Bagietki francuskie
3 Łyżki
ketchup
30 Dekagramów
mięso mielone wieprzowo-wołowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso doprawiamy przyprawą,czosnkiem i pieprzem.Smazymy na patelni ,rozbijając łyżką na małe kulki mięso.Paprykę kroimy w kostkę , cebulę w pół księżyce.Dodajemy do mięsa, chwilkę razem smazymy.
  2. Dodajemy kukurydzę i fasolkę czerwoną.
  3. Bagietkę kroimy na pół ,wydrążamy środki a bułki zapiekamy chwilke w piekarniku-aby nabrały chrupkości.
  4. Do mięsa dodajemy ketchup,mieszamy i nakładamy do bagietki, razem a ogórkiem pokrojonym w plasterki.

Opis

Szybka propozycja na kolację ,mozecie dodawać co tylko chcecie i lubicie , w różnych proporcjach .

Podobne przepisy

Kuskus z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 3 godz
Kuskus z grillowanymi warzywami

Zapiekane skrzydełka z ryżem

Łatwy Do 3 godz
Zapiekane skrzydełka z ryżem

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Bataty z masłem orzechowym

Łatwy Do 1 godz
Bataty z masłem orzechowym

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Fussili z jarmużem, prosciutto i orzechami włoskimi

Średni Do 40 min
Fussili z jarmużem, prosciutto i orzechami włoskimi

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Kolanka all'Amatriciana

Łatwy Do 40 min
Kolanka all'Amatriciana

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!