Faszerowane bagietki
m7
Szybka propozycja na kolację ,mozecie dodawać co tylko chcecie i lubicie , w różnych proporcjach .
2
0 / 0
Szybka propozycja na kolację ,mozecie dodawać co tylko chcecie i lubicie , w różnych proporcjach .
11
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 łyżecz. przyprawa typu vegeta
1 łyżecz. czosnek
1 łyżecz. pieprz ziołowy
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. cebula czerwona
1 szt. papryka czerwona
1 szt. ogórek
4 szt. bagietka francuska
3 łyżka ketchup kotlin łagodny
30 dag. mięso mielone wołowo-wieprzowe
Przygotowanie
Mięso doprawiamy przyprawą,czosnkiem i pieprzem.Smazymy na patelni ,rozbijając łyżką na małe kulki mięso.Paprykę kroimy w kostkę , cebulę w pół księżyce.Dodajemy do mięsa, chwilkę razem smazymy.
Dodajemy kukurydzę i fasolkę czerwoną.
Bagietkę kroimy na pół ,wydrążamy środki a bułki zapiekamy chwilke w piekarniku-aby nabrały chrupkości.
Do mięsa dodajemy ketchup,mieszamy i nakładamy do bagietki, razem a ogórkiem pokrojonym w plasterki.