Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa fasolowa idealna na jesienny posiłek - jest sycąca i rozgrzewająca.
1 | Kilogram | ||
0.8 | Kilograma |
Fasola biała sucha
|
|
0.5 | Kilograma |
Włoszczyzna krojona w paski mrożona
|
|
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
0.1 | Kilograma |
Słonina
|
|
0.1 | Kilograma | ||
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
4 | Litry |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |