Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
Fasola szparagowa
1 Szczypta
sól, pieprz
2 Łyżki
miód
0 Dekagramów
masło
0.5 Szklanki
bułka tarta
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki i - jak są
  2. zbyt duże strączki - dzielimy na mniejsze
  3. kawałki.
  4. Gotujemy na miękko w wodzie z dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy na sitko i odstawiamy do ostygnięcia.
  5. Na patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy
  6. fasolkę. Mieszamy.
  7. Dodajemy miód i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
  8. Na koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały
  9. czas mieszjąc.
  10. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Opis

Słodkie wydanie fasolki.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!