Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla smokoszy wątróbki. Pyszna wątróbka z fasolką. Przepis z pewnej gazety.
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
400 | Gramów |
Fasolka szparagowa mrożona
|
|
400 | Gramów |
Wątroba cielęca
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
masło śmietankowe
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |