Fasolka szparagowa do obiadu

m7
Fasolka szparagowa do obiadu

0

0 / 0

Fasolka w bułce świetnie nadaje się do dań mięsnych.

3

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

6 łyżka bułka tarta

30 dek. fasolka szparagowa

0.50 kost. masło

Przygotowanie


1

Fasolkę myjemy, kroimy na mniejsze kawałki.

2

Następnie wrzucamy do garnka z osoloną wodą i gotujemy do momentu, aż fasolka będzie miękka.

3

Po ugotowaniu fasolkę odcedzamy i z powrotem wkładamy do garnka.

4

Dodajemy masło i bułkę tartą.

5

Podgrzewając na małym ogniu, mieszamy, aż fasolka będzie dobrze obtoczona w bułce.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły