Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Toskania - kraina, które nieodzownie kojarzy się z winem, oliwkami i… pysznymi, dojrzewającymi w promieniach słonecznych pomidorami. To właśnie one nadają przepisowi na toskańską fasolkę niepowtarzalnego smaku. Sprawdź go już dziś!
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
0.3 | Szklanki |
oliwa
|
|
450 | Gramów | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |