Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rozgrzewająca i sycąca fasolka po bretońsku.
1 | Kilogram |
Fasola biała sucha
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
40 | Dekagramów |
Kiełbasa zwyczajna
|
|
30 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |