Fasolka po bretońsku
m7

Syta i smaczna fasolka po bretońsku.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
483
kcal
Białka
21
gram
Węglowodany
27
gram
Tłuszcze
32
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
Średnia 3 / 2
Oceń!
Syta i smaczna fasolka po bretońsku.
13
Składniki
360 min
Przygotowanie
Składniki
5 porcji
Składniki
1 łyżecz. przyprawa maggi
1 łyżecz. pieprz
1 łyżecz. sól
1 łyżecz. papryka ostra
500 g fasola biała sucha
500 g kiełbasa
2 szt. kości wieprzowe
1 szt. koncentrat pomidorowy łowicz
2 szt. liść laurowy
2 szt. ziele angielskie
1 łyżka majeranek
4 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
2 łyżka smalec
Przygotowanie
Wartości odżywcze na porcję
Energia
483
kcal
Białka
21
gram
Węglowodany
27
gram
Tłuszcze
32
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.