0

Składniki

200 Mililitrów
przecier pomidorowy
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szczypta
papryka ostra
1 Szczypta
majeranek
200 Gramów
Kiełbasa podwawelska
1 Sztuka
cebula
2 Dekagramy
Fasola biała konserwowa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju.
  2. Kiełbasą pokroić w plasterki dodać do cebuli i obsmażyć z dwóch stron, dodać przecier pomidorowy.
  3. Kilka fasolek zmiażdżyć widelcem, dodać razem z resztą do pomidorowego sosu.
  4. Doprawić solą, pieprzem, majerankiem, papryka ostrą.

Opis

Szybka fasolka po bretońsku.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!