Farsz na pierożki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Farsz na pierożki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976073758.jpeg&w=3840&q=75)
Troszkę trzeba nachodzić się za grzybkami po lesie:)
0
0 / 0
Troszkę trzeba nachodzić się za grzybkami po lesie:)
5
Składniki
480 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
200 porcji
Składniki
1 łyżecz. sól
8 szkl. grzyby leśne
1 szkl. bułka tarta
2 szt. cebula
0.50 szt. margaryna zwykła
Przygotowanie
1
Grzyby namoczyć na noc. Ugotować w osolonej wodzie.Zmielić w maszynce.
2
Dodać pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulkę oraz bułkę tartą. Doprawić do smaku.