Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
.
Falafel: |
|||
400 | Gramów |
Ciecierzyca konserwowa
|
|
1 | Łyżeczka |
Pasta harissa
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
0.5 | Pęczka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Olej rzepakowy
|
|
Salsa: |
|||
2 | Sztuki | ||
4 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
kolendra
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
Sól, pieprz, cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |