1

Składniki

2 Łyżeczki
ŻELATYNA
2 Szklanki
woda
2 Szklanki
mleko
2 Sztuki
galaretka truskawkowa
2 Sztuki
bita śmietana
0.5 Szklanki
Kolorowe pastylki czekoladowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki i żelatynę rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, następnie studzimy w zimnej wodzie.
  2. Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy zimną galaretkę, kulki czekoladowe i wylewamy na blaszkę.

Opis

szybko i efektownie

Podobne przepisy

Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Ciasto Biskup

Przepis
Średni Do 2 godz
Ciasto Biskup

Kakaowa Panna Cotta

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowa Panna Cotta

Panna cotta

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Panna cotta

Gofry-serduszka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gofry-serduszka

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!