1

Składniki

2 Łyżeczki
ŻELATYNA
2 Szklanki
woda
2 Szklanki
mleko
2 Sztuki
galaretka truskawkowa
2 Sztuki
bita śmietana
0.5 Szklanki
Kolorowe pastylki czekoladowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki i żelatynę rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, następnie studzimy w zimnej wodzie.
  2. Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy zimną galaretkę, kulki czekoladowe i wylewamy na blaszkę.

Opis

szybko i efektownie

Podobne przepisy

Kakaowa Panna Cotta

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowa Panna Cotta

Panna cotta

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Panna cotta

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Eklerki z kremem czekoladowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Eklerki z kremem czekoladowym

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Makowiec ucierany

Przepis
Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Miętowa panna cotta z Czekodżemem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Miętowa panna cotta z Czekodżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!