Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Enchilady świetnie smakują na ciepło i zimno, podane z ostrą salsą.
450 | Gramów |
brokuły
|
|
225 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek mielony
|
|
200 | Gramów |
Ser cheddar
|
|
8 | Łyżek |
parmezan
|
|
1 | Sztuka |
Jajko kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
Placki tortilla
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
Sos chili
|
|
1 | Łyżka |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Pęczek |
Świeża kolendra
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |