Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdź nasz przepis na wegetariańskie enchiladas. Jest to tradycyjne danie meksykańskie, które w naszej wersji występuje bez dodatku mięsa. Szybki i łatwy przepis na smaczną kolację lub większa przekąskę. Podsmaż warzywa na patelni, zawiń je w tortille i polej sosem meksykańskim Łowicz. Piecz w piekarniku ok. 20 i wegańskie enchiladas gotowe!
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
Tortilla
|
|
20 | Dekagramów |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
Zielona papryka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
15 | Dekagramów |
kukurydza konserwowa
|
|
20 | Dekagramów |
Twardy ser
|
|
2 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |