0

Składniki

1 Puszka
ingridient
sos meksykański Łowicz
8 Sztuk
Tortilla
20 Dekagramów
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
Zielona papryka
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
ząbek czosnku
15 Dekagramów
kukurydza konserwowa
20 Dekagramów
Twardy ser
2 Łyżki
Olej do smażenia
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zetrzyj ser na tarce o grubych oczkach. Paprykę, czosnek i cebulę pokrój.
  2. Na patelni rozgrzej olej, podsmaż pokrojone warzywa.
  3. Zawiń farsz w tortille i układaj w formie wypełnionej sosem. Wierzch tortilli posmaruj sosem i posyp pozostałym serem.
  4. Piecz w piekarniku przez około 20 minut w temperaturze 180 st.

Podobne przepisy

Deep pizza

Łatwy Do 2 godz
Deep pizza

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Łatwy Do 40 min
Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Makaron Pełne Ziarno Spaghetti z bobem i indykiem

Łatwy Do 40 min
Makaron Pełne Ziarno Spaghetti z bobem i indykiem

Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem i kaparami

Łatwy Do 40 min
Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem i kaparami

Makaron z warzywami i kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Makaron z warzywami i kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!