Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Hiszpańskie pierożki z tuńczykiem
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
75 | Mililitrów |
woda
|
|
75 | Mililitrów |
Wino białe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
200 | Gramów |
Tuńczyk w oleju
|
|
30 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
smalec
|
|
3 | Łyżki |
mleko
|
|
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |