Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na empanadas - hiszpańskie pierożki z kiełbasą chorizo.
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
75 | Mililitrów |
Białe wino
|
|
75 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Kostki |
smalec
|
|
30 | Gramów |
masło
|
|
20 | Gramów |
smalec
|
|
100 | Gramów |
Kiełbasa chorizo
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Łyżki |
Oliwki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |