Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łatwa i ekonomiczna zupa, idealna na chłodne wieczory.
1 | Szczypta |
imbir
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Litry |
bulion drobiowy
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
3 | Sztuki | ||
5 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
burak
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
6 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
8 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
80 | Dekagramów |
wieprzowina łopatka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |