Egzotyka na śniadanie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Egzotyka na śniadanie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974979297.jpeg&w=3840&q=75)
Zamiast tradycyjnego masła polecamy użyć awokado - zdrowa i pyszna alternatywa.
2
0 / 0
Zamiast tradycyjnego masła polecamy użyć awokado - zdrowa i pyszna alternatywa.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 łyżecz. musztarda
30 g awokado
20 g ser camembert
1 szt. chleb zwykły
8 szt. fasola mung kiełki
Przygotowanie
1
Awokado rozgniatamy widelcem na papkę i smarujemy pieczywo.
2
Na kanapce układamy pokrojony w plasterki ser pleśniowy, smarujemy musztardą i układamy kiełki.