Egipska jajecznica
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Egipska jajecznica](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1636-1702057590995.jpeg&w=3840&q=75)
Byłam pod wrażeniem techniki wykonania.Bardzo szybka kolacja ;-)
0
5 / 1
Byłam pod wrażeniem techniki wykonania.Bardzo szybka kolacja ;-)
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 łyżecz. kiełbasa domowa
1 łyżecz. ser żółty
1 łyżecz. pomidor
1 łyżecz. papryka kolorowa
1 łyżecz. cebula
2 szt. jaja kurze całe
Przygotowanie
1
W miseczce mieszamy 2 jajka.
2
Dodajemy do tego pokrojone w kostkę: pomidory, kiełbasę , cebulę, ser, paprykę.Mieszamy wlewamy na patelnię.Przyprawiamy
3
Jestem pod wrażeniem tej jajecznicy z serem ;-)