1

Składniki

4 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
ocet
150 Gramów
marchew
150 Gramów
groszek zielony konserwowy
2 Sztuki
pomidor
1 Sztuka
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
majonez
6 Łyżek
śmietana 12%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
  2. Pomidora umyć i pokroić na kawałki.
  3. Mieszankę warzywną odsączyć z zalewy.
  4. Wszystko wrzucić do miski, dodać majonez i śmietanę.
  5. Doprawić do smaku i wymieszać.

Opis

Dziwne połączenia składników, ale smaczne........

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!