Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Na dżem z zielonych pomidorów zabierałam się już od jakiegoś czasu, aż wreszcie udało mi się go zrobić. Ma swój oryginalny, specyficzny smak. Można go stosować do nadziewania rogalików, ciasteczek, bądź przekładania ciast. Znakomicie sprawdzi się również jako dodatek do deserów.
5 | Kilogramów | ||
5 | Szklanek |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |