Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mamy przyjemność zaprezentować królową jesiennych wariacji - aromatyczną dynię w niecodziennym, super-zdrowym wydaniu. Nasza granola jest aromatycznie kakaowa, a przy tym przyjemnie chrupiąca i totalnie uzależniająca. Jest niezwykle łatwa w przygotowaniu. Dyniowo-kakaową granolę można zajadać z mlekiem/ jogurtem oraz w towarzystwie ulubionych owoców. Świetnie nada się także jako dodatek do różnego rodzaju pachnących jesienią deserów.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Szklanki |
Płatki owsiane
|
|
1 | Szklanka |
komosa ryżowa
|
|
0.5 | Szklanki |
Orzechy laskowe
|
|
0.5 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Szklanka |
Pistacje obrane
|
|
3 | Łyżki |
Siemie lniane
|
|
250 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
0.5 | Szklanki |
Olej kokosowy
|
|
1 | Szklanka |
Syrop klonowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |