Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie fenomenalnie dyniowego nadzienia creme brule z aromatycznym ciastem kakaowym to wyjątkowo pyszny strzał w dziesiątkę na każdą okazję! Zainspiruj się naszą jesienną wariacją na temat tego dyniowego klasyka i jeszcze dziś zaserwuj ją swoim bliskim. Przekonaj się, że nikt mu się nie oprze :)
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
70 | Gramów |
masło
|
|
4 | Łyżki |
Zimna woda
|
|
SKŁADNIKI NA NADZIENIE: |
|||
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
400 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
180 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
375 | Mililitrów |
Mleko zagęszczone niesłodzone
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
5 | Łyżek |
Cukier brązowy
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |