Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się do wykorzystania jesiennych smaków w swojej kuchni. Oto przepis na dyniową zapiekankę, która na długo zapadnie w pamięć. Kiełbaska podsmażana z czosnkiem i cebulą, dynia pokrojona w drobną kostkę i sos serowy na mleku, do tego nieco makaronu i tylko trzydzieści minut w piekarniku!
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
300 | Gramów |
kiełbasa
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szklanka |
Dynia
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |